Här gör vi skillnad!

Lokala beslut är bra beslut

 

Hela vår koncern präglas av en platt organisation, där våra medarbetare får många möjligheter att göra sin röst hörd. Vi litar på varandra, visar handlingskraft, bygger relationer och ligger hela tiden steget före. Därför odlar vi också en egen ledarstil med en syn på ledarskap och medarbetarkraft som är unik i branschen. Grunden för den är insikten att de bästa besluten fattas där de ska genomföras.

I vår organisation idag arbetar en rad mycket kompetenta specialister och tillsammans har vi en stor och bred erfarenhet kring kollektivtrafik. Tillsammans med kollegor från en rad andra branscher har vi skapat ett bra nordiskt team som älskar allt vad kollektivtrafik innebär.

I vårt arbetssätt, så väl som vi vår beslutsprocess, jobbar vi hela tiden utifrån vår vision Din Resa. Vårt ansvar. Andra centrala delar kring vårt arbetssätt är så klart våra värderingar och vårat servicelöfte – Vi är här för dig – som är helt centralt i allt vi gör.

 

Vi älskar att arbeta i team och ha kul

Vi lägger stor vikt vid att ta hand om våra medarbetare och bygga en kultur präglad av både nybyggaranda och omsorg om varandra. Vi spiller hverandre gode- vi gör varandra bättre som man säger i Norge.

Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Därför satsar vi på en uttalat tillåtande företagskultur, där initiativkraft och ansvarstagande är grunden. I Storbritannien innebär detta bland annat att våra medarbetare stannar i företaget länge, i genomsnitt drygt tio år

Vi söker alltid kollektivtrafikhjältar

Vi är alltid på jakt efter bra och duktiga medarbetare som kan tillföra oss ny kunskap och nya tankesätt. Vi söker framför allt talanger och människor som tror att de kan göra skillnad inom kollektivtrafik. Hos oss får du en unik möjlighet att göra kollektivtrafikupplevelsen ännu bättre för våra resenärer och samarbetspartners. Så är du en kollektivtrafikhjälte som vill göra skillnad – hör av dig, vi är nyfikna på dig!

Mångfald

 

Även om vi i första hand rekryterar utifrån kompetens lägger vi också stor vikt vid mixen av våra medarbetare. Mångfald och hänsyn är en självklarhet; alla ska kunna arbeta och trivas hos oss. Vi gör ju ingen skillnad på våra resenärer ombord. Och inte heller på våra kontor!

Innovation och nytänk tar oss till framtiden
Kollektivt resande är en del av svaret på de utmaningar som klimatförändringarna innebär och ett framtida hållbart samhälle. Samtidigt är branschen på många sätt traditionell, och just därför ligger Go-Ahead i främsta ledet när det gäller att ta vara på de möjligheter som teknikutvecklingen erbjuder. Här vill vi vara en aktiv spelare.

Ska vi kunna utveckla verksamheten, förbruka mindre resurser och göra resan bättre för våra resenärer och samarbetspartners, måste vi använda alla tillgängliga verktyg.